Tem

Mezun Öğrencilerimiz Merhaba

YKS tercihlerinizi birlikte yapalım, en doğruyu bulalım istiyoruz. Bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda, Rehber Öğretmenimiz Sevgi Erçoban'la birlikte hafta içi 10.00-15.00 saatleri arasında ÖZLÜCELİ mezunları okulumuza bekliyoruz.

Tem

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibariyle proje okulu statüsünü kazanmış ve sınavla öğrenci almaya başlamıştır.  Bu çerçevede okul logosunda yapılan değişiklik dolayısıyla okul kıyafetlerinde uygulanan logo/yazı detaylarında değişikliğe gidilmiştir.

Yukarda bahsedilen sebeple mevcut öğrencilerimiz mezun olana kadar, önceki dönemde  belirlenen detaylarla üretilmiş olan okul kıyafetlerimizin alınıp satılabileceği ve giyilebileceği, 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibariyle yeni üretilecek öğrenci kıyafetlerimizin yeni logo/yazı detaylarıyla üretileceği/üretilmesi gerektiği hususu öğrenci,  veli ve okul kıyafeti üreten firmalara önemle duyurulur.