Kas

Semienr dönemi etkinlikleri kapsamında Bursa'nın tarihi ve kültürel yerlerini görmek için yapılan gezi organizasyonu kapsamında Kozahan, Tophane ve çevresini gezdik.

Kas

Seminer dönemi etkinlikleri kapsamında Beden Eğitimi öğretmenlerimizin organizasyonu ile spor etkinliklerine katıldık. Organizasyonu yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Seminer etkinlikleri kapsamında okulumuz resim öğretmenleri eşliğinde Ebru Çalışmalarımızı yaptık. Bu güzel etkinliğin organizasyonunu yapan resim öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Kas

nkara Üniversitesi bünyesinde gönüllü akademisyenler tarafından organize edilen "Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği"'ne istekli öğrencilerimizle katıldık.

Kas

Siyer-i Nebi Haftası münasebetiyle, Din Kültürü öğretmenleri zümresinin organizasyonuyla okulumuzda lokma hayrı yapılarak, panolar hazırlandı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete irtihalinin 81. yıldönümünde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda düzenlenen anma programında okulumuz yer aldı. Okulumuz tarafından hazırlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından Atatürk'ün sevdiği şarkıların da seslendirildiği program  sonrasında okulumuz öğrencilerinin "Ata'ya Sesleniş" adlı oratoryosu ile sona erdi.

Kas

14.11.2019 tarihinde okulumuzda İşkur elemanı olarak görev yapan personele yönelik Okul Rehber Öğretmeni tarafından "İş Hayatında İletişim" konulu eğitim düzenlenmiştir.

Kas

Bir ağaç bir nefes sloganıyla 11 milyon ağaç dikim kampanyasında okulumuz adına öğrencilerimiz 200 üzerinde ağacı toprakla buluşturdular.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü hazırlııklarımız devam ediyor.

Kas

23.10.2019 tarihinde 9.Sınıf öğrencilerine yönelik olarak okul rehberlik servisi işbirliği ile okul polisimiz tarafından "Siber suçlar ve güvenli internet kullanımı" konulu seminer düzenlendi.

Ekm

02 Ekim 2019 tarihinde Bilgi üniversitesinden Serkan Duru tarafından Okul Rehberlik servisi işbirliği ile 12.sınıf öğrencilerine yönelik olarak "Odaklanma& Motivasyon" konulu seminer düzenlenmiştir.

Ekm

İlçemiz Özlüce Şehit Aykut Yurtsever Anadolu Lisesi'nde İlçemiz Kaymakamı Avni ORAL katılımıyla 26 Kasım 2018 tarihinde İstanbul Sancaktepe ilçesinde eğitim uçuşu sırasında helikopter kazası sonucu şehit olan Aykut Yurtsever adına okul müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla oluşturulan "Şehit Köşesi" açılışı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Deprem sırası ve sonrasında yapılması gerekenler tüm sınıflarımıza öğretmenlerimiz tarafından verildi. Eğitimin ardından Deprem Tahliye Tatbikatı yapıldı.