T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Özlüce Şehit Aykut Yurtsever Anadolu Lisesi

Takvimde Ramazan İftar İmsak; ÖZLÜCE'de Vakit İNFAK

İyilik, insanı insan kılan değerlerin tamamıdır.   

ÖZLÜCELİLER olarak biz değerlerimizi eğitmiyor, yaşıyor ve yaşatıyoruz. Güzel yürekli öğrencilerimiz eliyle depremzedelerimiz için başladığımız İYİLİK SEFERİmizde rotayı içimize çevirdik, yardımlarımızı bu kez ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yaptık ve tamamladık; sessiz sedasız. Başımızı kaldırıp varlık sarhoşluğundan uyandık, elimizi uzattık canlarımıza. Belki ömür katmadık ömürlerine, çare olmadık dertlerine ama ortak olduk, haberdar olduk, buradayız dedik. Halimizi vaktimizi farkettik yeniden. Şükrü hatırladık. Biz doyunca herkesin doymadığını farkettik. ´BEN´ den başkalarının varlığına, ihmal edilmiş 'BİZ' e şahit olduk. Kısacası yeniden İNSAN olduk.

Hayırseverimizin hazırlamış olduğu ramazan kolilerini ve nakdî yardımlarımızı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma,  Fotoğrafçılık ve Sanat Kulübü danışman öğretmenleri Ayşe Deveci Dülger ve Bayram Topal öncülüğünde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık.

Duamız ve hayalimiz odur ki,  öğrencilerimizin başlattığı iyilik hareketi büyüyerek, her varlıklı insan elinin bir yoksula uzanacağı dünyaya kavuşturacak bizi. Teşekkürler dokunan öğretmenlerimiz.

30-03-202430-03-202430-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.03.2024 - Güncelleme: 31.03.2024 00:28 - Görüntülenme: 141
  Beğen | 8  kişi beğendi